University of St.Gallen
research platform alexandria
search publications
browse publications
après Personnes
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
après Année

Küche als Kulturerbe in Mexico: Ein Überlebensmittel?

fulltext etc. no fulltext attached
version abrégée
   
Genre Présentation (Deutsch)
   
mot-clé food, cultural heritage, mexican food, traditional food
   
Projet Recipes for Modernity: The Politics of Food, Development, and Cultural Heritage in the Americas
date of presentation 20-11-2011
évènement LebensMittel Essen in Kunst, Literatur-, Film- und Kulturwissenschaften (L'arc, Romainmôtier, Switzerland)
citation Pernet, C. A. (2011). Küche als Kulturerbe in Mexico: Ein Überlebensmittel?. Presented at LebensMittel Essen in Kunst, Literatur-, Film- und Kulturwissenschaften, L'arc, Romainmôtier, Switzerland.
   
profile area SHSS - Kulturen, Institutionen, Märkte (KIM)